oktober

Het is inmiddels alweer oktober; wat betekent dat de herfst weer is begonnen. De tijd vliegt voorbij en de laatste tijd is er ook weer het een en ander gebeurd. Helaas heb ik weinig inspiratie gehad om te bloggen, wat ik overigens heel erg jammer vind. Daarom probeer ik nu een kleine update te plaatsen.

Werk

Mijn laatste blog heb ik geschreven op 21 augustus, wat inmiddels alweer een kleine anderhalf maand geleden is. Inmiddels heb ik een gesprek gehad bij de gemeente om te bespreken wat mijn mogelijkheden zijn wat betreft werk. Het is voor mij erg lastig in te schatten hoeveel uur per week ik belastbaar ben. Daarom hebben we besproken dat ik eerst een soort van stage ga doen. Het is nog onduidelijk waar deze ik ‘stage’ ga lopen en in wat voor functie. Ik vind het erg leuk om andere mensen te kunnen helpen, daarom lijkt een stage als receptioniste bijvoorbeeld mij erg leuk en uitdagend. Het is nu afwachten op bericht van de gemeente. Daarnaast heb ik voor 12 oktober een uitnodiging gekregen van het UWV Werkplein, voor de Banenmarkt. Hier zullen verschillende bedrijven zijn met mogelijke vacatures. Ook kan ik een professionele foto van mijzelf laten maken voor mijn CV en kan mijn CV worden gecontroleerd.

Chirurg

Op 9 mei heeft de chirurg een seton door mijn fistel geplaatst, klik hier voor de blog van 9 mei. Hiervoor had ik 6 september een controleafspraak. Tijdens deze afspraak zou er ook gesproken worden over een eventuele hersteloperatie, waardoor ik natuurlijk extra zenuwachtig was. Het was erg druk op de poli, maar gelukkig liep de afspraak niet uit. Een assistent van de chirurg keek naar de fistel en vertelde dat hij er rustig uitzag, wat natuurlijk een goed teken is! Ze vertelde over de operatie waar eerder over gesproken was. Alleen is er sinds kort een nieuwe methode waarbij ze de fistel dicht laseren. Het klinkt allemaal heel eng, maar heeft 50 a 60 procent kans om te slagen, waarbij de andere operatie 50% kans op slagen heeft. De chirurg kwam vervolgens zelf ook in de behandelkamer en vroeg aan mij of ik de operatie een kans wil geven. Dat wil ik natuurlijk! Alles beter dan een fistel en een seton! 25 oktober is het zover! Heel spannend en ik hoop zo dat het lukt, dat wordt duimen! 🙂

Propedeuse

Morgen mag ik eindelijk na drie jaar mijn Propedeuse Sociaal Juridische Dienstverlening in ontvangst nemen. Het is lastig te beseffen dat ik, als ik niet ziek was geworden, nu in het vierde en tevens het laatste leerjaar van mijn studie was. Hier heb ik het soms nog moeilijk mee, maar ik weet ook dat dit geen keuze van mij was en dat er veel andere mooie dingen op mijn pad zullen gaan komen.

Liefs Kim

6 Comments on Oktober update

 1. Jolanda
  26 november 2016 at 14:00 (1 jaar ago)

  En…. heb je het laseren gedaan? Ik heb het zelfde verhaal als jou. Ook crohn en zit nu ook met een seton in me fistel… wil het straks mss ook laten laseren dus was benieuwd naar je ervaring?

  Beantwoorden
 2. Celine
  3 oktober 2016 at 20:07 (2 jaar ago)

  Heel veel plezier bij je propedeuse uitreiking en bij het Werkplein! Ik hoop dat je er een leuke vacature kunt vinden en al met al een leuke dag hebt!

  Beantwoorden
  • Kimm
   4 oktober 2016 at 23:27 (2 jaar ago)

   Dankjewel Celine! 🙂 De propedeuse uitreiking stelde echt niks voor, haha. Al had ik dat ook niet verwacht. Daar zat ik dan bijna anderhalf uur in de auto, voor 5 minuten de school in te gaan, haha. Gelukkig heb ik hem nu eindelijk! 🙂

   Beantwoorden
 3. Sharon
  3 oktober 2016 at 17:49 (2 jaar ago)

  Wat leuk weer een artikeltje online!
  Natuurlijk wist ik een groot gedeelte al, al is dat natuurlijk niet erg!
  Heel veel plezier morgen bij de propedeuse uitreiking, En natuurlijk ook veel succes met alle andere dingentjes!

  Beantwoorden
  • Kimm
   4 oktober 2016 at 23:18 (2 jaar ago)

   Dankjewel lieve Sharon!
   Het werd echt weer tijd om van me te laten horen. 🙂
   Mijn propedeuse uitreiking stelde niks voor, alleen een handtekening zetten, haha.
   <3

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *