Als je vaak alleen thuis zit en je niet veel anders kunt dan op de bank liggen, dan is een netflixaccount toch wel zeer aangenaam! Gelukkig bestaat mijn leven nu niet meer alleen uit op de bank liggen en netflix afstruinen, maar ik heb op Netflix wel heel veel mooie nieuwe series leren kennen; Pretty Little Liars, Gossip Girl, Prison Break, etc.

Ook ben ik lid van twee Facebookgroepen; een voor mensen met IBD, en een voor jongeren met een chronische aandoening. Hier heb ik veel lieve, sociale en gezellige mensen leren kennen. Mensen die altijd voor je klaar staan en altijd in staat zijn om een gesprek met je aan te gaan. Zo heb ik ook Aniek leren kennen zo’n zes maanden geleden. Regelmatig delen wij onze meningen met elkaar over een goede/slechte film of serie die wij gezien hebben. Daarom kwamen wij beide met het idee om reviews te schrijven over films en series (en mogelijk op den duur boeken). Hieronder zal Aniek zich kort voorstellen:

AniekMijn naam is Aniek, ik ben 23 jaar en ik ben een rustige positief ingestelde kwebbeltante. Ik hou heel erg van series en films kijken (lang leve netflix!!) en daarnaast ben ik ook nog eens een echte boekenworm, net als Kim ben ik ook chronisch ziek. Ik heb EDS (Ehlers Danlos Syndroom) en gastroparese daarnaast heb ik ook nog CVS en fybromyalgie.

Iedere week gaan wij een film uitkiezen die wij gaan kijken en iedere donderdag posten wij blog met hierin onze mening!

lka